Burs hizmetimiz hakkında bilgi almak ve burs başvurusunda bulunmak için tıklayınız

İbrahim Ekşi

Vakıf Kurucu Üyesi

İbrahim Ekşiİbrahim Ekşiİbrahim Ekşi

      1960 yılında Rize'nin İkizdere İlçesi Tulumpınar Köyü'nde dünyaya gelen İbrahim Ekşi, 8 yaşındayken babasının taahhüdündeki yurt binasında inşaatla tanıştı. Okul ve iş hayatını birlikte yürüten Ekşi, ara verdiği eğitimini 1991 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nde tamamladı. 

       İnşaat, Gayrimenkul, Enerji ve Eğitim başta olmak üzere birçok alanda Edirne'den Kars'a yüzlerce projeyi tamamlayıp hizmete sunmuştur. Son olarak 50. yılında İdeal bir İstanbul'da olması gereken her şeyi içinde bulunduran İdealist Kent Projesini gerçekleştirdi. 2006 yılında yılın inşaat firması seçilen Hektaş İnşaat'ın yaptığı İdealist Kent Projesi, 2007 yılında yılın konut projesi ödülünü kazandı.


         İbrahim Ekşi aynı zamanda babası ve kardeşleriyle birlikte kurdukları Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın Başkan Vekilliği'ni yapmaktadır. Vakıf bugüne kadar Eğitim, Sağlık, Kültür ve Spor alanında birçok eseri halkımızın hizmetine sunmuştur ve sunmaya devam etmektedir.

İbrahim Ekşi ; GYODER ve ULİ ( Urban Land Insitute) İcra Krl. Üyesi, DUNYEV ( Dünya Yetimler Vakfı ) Yön. Krl. Üyesi, Ekşioğlu Vakfı Meclis Üyesi, DTİK (Dünya Türk İş Konseyi) üyesi ,  TURKUVİD (Türk Kuveyt İş Çevreleri Derneği) Kurucu Başkanı, DEİK Türk-Kuveyt İş Konseyi Başkanı ve Türk-Yemen ile Türk Suudi Arabistan İş Konseyleri Bşk. Yrd. görevlerini yürütmektedir. Ayrıca Recep Tayyip Erdoğam Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Üyesidir.

        Bulunduğu sektörlerde ve sosyal sorumluluk projelerinde ulusal ve uluslar arası toplantılarda konuşmacı ve moderatörlükler yapmaktadır. Bunların yanı sıra yine çeşitli dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarında üyelik ve yöneticilik görevleri üstlenmiştir

 

« Önceki Sayfa
Adres:  Kısıklı Mah. Hanımseti Sok. No. 38
Büyük Çamlıca Üsküdar İSTANBUL
Tel:  (0216) 532 91 01
Faks:  (0216) 523 17 00
© Copyright 2024, Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı
Site Haritası » Tasarım & Yazılım: Birtek Bilişim